دانلود 9 پروژه کامل تنظیم شرایط محیطی معماری (بوشهر، شیراز و …)

صنعتی شدن دنیا و مشکلات زیست محیطی و کمیود انرژی ناشی از آن بشر را وادار به تفکر بیشتر در رابطه با استفاده بهینه از انرژی و مراقبت بیشتر از محیط زیست کرده است. در این مطلب با کامل ترین پروژه های تنظیم شرایط محیطی و معماری پایدار در خدمت شما خواهیم بود.

در معماری پایدار، ساختمان ها در مناطق مختلف آب و هوایی نه تنها با شرایط اقلیمی موجود مطابقت دارند، بلکه با شرایط ارتباطی متقابل دارد. معماری پایدار نیز همانند سایر سبک های معماری اصول و قواعد خاص خود را دارد. مهم ترین اصول مرتبط با این سبک معماری صرفه جویی در منابع، طراحی برای بازگشت به چرخه زندگی، طراحی برای انسان است. هر کدام از این اصول استراتژی خاص خود را دارند. معمار لازم است که در طراحی خود این اصول را در نظر داشته باشد.

اصل طراحی برای بازگشت به چرخه زندگی (Life Cycle Design) بر این نظریه استوار است که انرژی از یک شکل قابل استفاده به شکل قابل استفاده دیگری تبدیل می شود بدون اینکه به مفید بودن آن آسیبی وارد شود. به واسطه این اصل یکی از وظایف اصلی طراح جلوگیری از آلودگی محیط زیست است.

برای تحقق این اصل ساختمان در سه مرحله شامل مرحله پیش از ساخت، مرحله در حال ساخت و مرحله پس از ساخت به منظور بررسی مطابقت با این اصل مورد بررسی قرار می گیرد. قابل ذکر است که این مراحل با یکدیگر مرتبط هستند و مرز مشخصی بین آنها وجود ندارد. برای مثال مواد بازیافتی در مرحله پس از ساخت برای ساخت ساختمان دیگر به عنوان مصالح اولیه مورد استفاده قرار می گیرند.

یک – تنظیم شرایط محیطی – معماری پایدار

معماری یکی از عوامل مهم و تاثیرگذار است که می تواند به انسان در این زمینه کمک کند. در حال حاضر اندیشه معماری پایدار با رویکرد بهره گیری از انرژی های طبیعی و به کارگیری فنآوری های جدید شکل گرفته است. در این سبک معماری ساخت و سازها مبتنی بر بهره وری از انرژی های طبیعی و  مطابقت بیشتر با طبیعت بوده و سعی بر این است که فنآوری در جهت داشتن محیطی سالم و پایدار در کنار طبیعت باشد نه در تضاد و مقابل آن.

اصل طراحی برای انسان (Human Design) مهم ترین اصل از معماری پایدار به شمار می رود. این اصل دارای سه استراتژی از قبیل نگهداری از منابع، طراحی شهری، طراحی سایت و راحتی انسان است. بر اساس این سه استراتژی همزیستی بین ساختمان و محیط بیرون از آن و نیز بین ساختمان و افراد استفاده کننده از آن افزایش می یابد.

در این فایل دو نمونه داخلی و خارجی تنظیم شرایط محیطی بررسی شده است که یکی از آنها اختصاص به ساختمان دیوان عدالت کشوری در تهران می باشد.

موارد موجود در فایل :

  • اصول معماری پایدار
  • بررسی ساختمان دیوان عدالت در تهران
  • بررسی دانشگاه شینگ هوا در پکن
  • صرفه جویی در منابع
  • ساخت و ساز پایدار

 

  • نوع فایل : پاورپوینت – 60 اسلاید
  • برای دانلود به انتهای مطلب مراجعه کنید

 

 

دو – تنظیم شرایط محیطی شهر شیراز

شیراز بعنوان مرکز استان فارس دارای ارتفاعی 1500 متری از سطح دریا می باشد و دارای میانگین بارندگی 343 میلی متری است. نمودار گلباد در ماه های مختلف سال، خلاصه پارامترهای اقلیمی، بررسی انرژی خورشیدی تابشی و جدول سایکرومتریک از جمله بخش های مختلف این فایل به شمار می روند.

تنظیم شرایط محیطی

در فایل دوم که کامل تر نیز می باشد مواردی همچون توپوگرافی شهر، پوشش گیاهی، فرم ساختمان ها، اقلیم در معماری گرم و خشک، نقشه های مختلف از شیراز و … وجود دارد.

  • نوع فایل : دو پاورپوینت مجموعا 130 اسلاید کامل
  • برای دانلود به انتهای مطلب مراجعه کنید

 

 

سه – منابع انرژی

صرفه جویی منابع (Economy of Resources) در این نوع معماری با توجه به دو رویکرد میسر است. بهره برداری مناسب از منابع و انرژی های تجدیدناپذیر موجود از قبیل سوخت های فسیلی و کاهش مصرف این منابع از یک سو و جایگزینی هرچه بهتر منابع طبیعی به عنوان ذخایر تجدید پذیر و ماندگار  از سوی دیگر منجر به صرفه جویی در منابع موجود و در عین حال کاهش آلودگی محیط زیست می شود.

معماری پایدار

بطور کلی گرمایی که در اطراف کره زمین وجود دارد با اثر گلخانه ای شناخته می شود که اثراتی همچون باران های اسیدی و کاهش لایه اوزون را باعث می شود. از جمله بهترین انرژی های تجدید پذیر می توان به انرژی خورشید، انرژی باد، انرژی آب اشاره کرد.

توسعه پایدار، دسته بندی انرژی،بادهای غالب در ایران، بادگیرها، انرژی حرارتی، انرژی های تجدید پذیر و تجدید ناپذیر از جمله بخشهای مختلف این فایل به شمار می رود. استفاده از منبع لایتناهی انرژی خورشیدی یکی از نمونه های شاخص صرفه جویی در مصرف انرژی است. امروزه با استفاده از تکنولوژی فتوولتاییک انرژی خورشیدی به منظور تولید آب و برق مصرفی در ساختمان ها مورد استفاده قرار می گیرد.

  • نوع فایل : پاورپوینت – 70 اسلاید
  • برای دانلود به انتهای مطلب مراجعه کنید

 

 

چهار – طراحی ساختمان در اقلیم معتدل و مرطوب

از اصلی ترین ویژگی های اقلیم معتدل می توان به رطوبت زیاد، گرمای هوا در تابستان، بارندگی زیاد و پوشش گیاهی مناسب اشاره کرد. در طراحی ساختمان در این نوع اقلیم باید به مواردی همچون کوران دو طرفه، مقابله با سیل و طراحی ضد رطوبت دقت کافی وجود داشته باشد.

تنظیم شرایط محیطی

سقف شیبدار یکی از بهترین انواع سقف برای این نوع اقلیم آب و هوایی به شمار می رود. طراحی تراس در معماری خانه ها در اقلیم مطلوب فضای مناسبی برای خانواده در فصل های بهار و تابستان ایجاد می کند.

  • نوع فایل : پاورپوینت – 50 اسلاید
  • برای دانلود به انتهای مطلب مراجعه کنید

 

 

پنج – طراحی ویلا بر اساس تنظیم شرایط محیطی در بوشهر

استان بوشهر هفدهمین استان کشور و از استان های جنوبی ایران به شمار می آید. این استان در حاشیه خلیج فارس قرار دارد و مرکز آن نیز بوشهر است. استان بوشهر با مساحت 27653 کیلومتر مربع بیش از 707 کیلومتر با خلیج فارس مرز دریایی دارد.

معماری پایدار

جمعیت این استان در حدود 1163400 نفر است. این استان از شمال با استان خوزستان و استان کهکیلویه و بویراحمد همسایگی دارد. استان بوشهر از سمت شرق به استان فارس، از جنوب و غرب به خلیج فارس و از جنوب شرق به قسمتی از هرمزگان محدود می ‌شود. مجموعه شهری استان بوشهر دارای شهرها، شهرک ها و نواحی شهری اطراف آن می شود.

در این فایل یک پروژه مسکونی در شهر بوشهر از نظر تنظیم شرایط محیطی بررسی می شود. استفاده از سایه بان منفذ دار و استفاده از سایه بان های بلند در قسمت ورودی ها بصورت منفذ دار همانند یک تراس در معماری این ساختمان دیده می شود.

  • نوع فایل : پاورپوینت – 51 اسلاید
  • برای دانلود به انتهای مطلب مراجعه کنید

 

 

شش – تنظیم شرایط محیطی – آب انبار و بادگیر

آب انبار ها از جمله شاه‌ کارهای معماری سنتی و بومی ایران و از بهترین فن معماری آبی در جهان به شمار می روند. در معماری آب انبار ابتکارهای خلاقانه در پاسخ به طبیعت سخت و بهره مندی بیشتر از منابع آبی و پیشگیری از اتلاف آب به چشم می خورد. این فایل ها بعنوان پروژه تنظیم شرایط محیطی قابل استفاده هستند.

فایل های موجود در پکیج :

  • تنظیم شرایط محیطی – آب انبار ها ( پی دی اف – 40 صفحه)
  • بادگیر ها در تنظیم شرایط (پی دی اف – 20 صفحه + ورد 33 صفحه)
  • سایبان در معماری سنتی ایران (پی دی اف 20 صفحه)
  • برای دانلود به انتهای مطلب مراجعه کنید

 

هفت – ارگونومی و تنظیم شرایط محیطی

از ارونومی بعنوان علمی که در زمینه ظرفیت ها و استانداردهای انسان در فضاهای مختلف یاد می شود. این اطلاعات بدست آمده در فضای کار، مشاغل، فضاهای مختلف از جمله مسکونی، بیمارستان و … برای راحتی و استانداردسازی استفاده می شود. از اصلی ترین اهداف معماری برآورده کردن نیازهای انسان است. ارگونومی در معماری بر محافظت انسان در بر نیروهای فیزیکی و ایجاد فضای مناسب برای انجام امور روزمره تاکید دارد.

  • نوع فایل : پاورپوینت – 37 اسلاید
  • برای دانلود به انتهای مطلب مراجعه کنید

 

دانلود همه فایل های تنظیم شرایط محیطی

در این بخش می توانید همه فایل هایی که در قسمت هایی بالایی توضیح داده شده است را با هم دانلود کنید. این مجموعه کامل ترین و جامع ترین پکیج منتشر شده در مورد پروژه های تنظیم شرایط محیطی به شمار می رود.

 

موارد موجود در پکیج (در بخش های بالایی بطور کامل توضیح داده شده اند) :

  • یک – تنظیم شرایط محیطی – معماری پایدار (پاورپوینت – 60 اسلاید)
  • دو – تنظیم شرایط محیطی شهر شیراز (پاورپوینت – 130 اسلاید)
  • سه – منابع انرژی (پاورپوینت – 70 اسلاید)
  • چهار – طراحی ساختمان در اقلیم معتدل و مرطوب (پاورپوینت – 50 اسلاید)
  • پنج – طراحی ویلا بر اساس تنظیم شرایط محیطی در بوشهر (پاورپوینت – 50 اسلاید)
  • شش – تنظیم شرایط محیطی – آب انبار ها ( پی دی اف – 40 صفحه)
  • هفت – ارگونومی و تنظیم شرایط محیطی (پاورپوینت – 37 اسلاید)
  • بادگیر ها در تنظیم شرایط (پی دی اف – 20 صفحه + ورد 33 صفحه)
  • سایبان در معماری سنتی ایران (پی دی اف 20 صفحه)

 

قیمت (همه موارد بالا با هم) : 85/500 تومان

 

لینک دانلود بلافاصله بعد از خرید نمایان خواهد شد.

 


در صورت هرگونه مشکل با شماره 09307490566 تماس بگیرید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *