ملاحظات گودبرداری برای ساختمان های مجاور به چه صورت است؟
زمانی که قرار است در یک زمین با وجود ساختمان های مجاور، گودبرداری صورت بگیرد؛ پیوسته ریسک ناشی از برداشت خاک را باید در خصوص ایمنی سازه های کناری، در نظر گرفت. ملاحظات گودبرداری برای ساختمان های مجاور شامل موارد متعددی می شود که در ادامه به آن ها می پردازیم.
ملاحظات گودبرداری برای ساختمان های مجاور
لازم است که حتما ساختمان های مجاور به وسیله مهندس ناظر به لحاظ نوع ساختمان و عمق پی مورد بررسی و سنجش قرار بگیرند. اهمیت زیادی دارد که پی ساختمان های مجاور چه اندازه بوده و در تناسب با میزان خاک برداری (به لحاظ عمق)، در چه جایگاهی قرار دارند.
از آن گذشته زمان آغاز گودبرداری و زمان ایجاد سازه نگهبان باید با نظارت مهندس ناظر در استانداردهای خود قرار داشته باشند. به علاوه زمان پایان گودبرداری نیز اهمیت دارد و مدت زمان باز ماندن گود نباید طولانی شود.
در صورتی که ساکنان ساختمان های مجاور، کمترین ترک در ساختمان خود یا صدای بیش از چیزی که به صورت روتین از محل عملیات گودبرداری باید شنیده شود، را دریافت کردند؛ لازم است که فورا ساختمان را تخلیه کرده و موضوع به وسیله تیم مهندسی ناظر یا تیم اجرایی، پیگیری شود. همین طور کمترین نشست ساختمان نیز همین شرایط را خواهد داشت و باید حتما فورا تخلیه ساختمان صورت گرفته و اقدامات احتیاطی انجام پذیرد.
در نظر داشته باشید که گودبرداری باید به شکل اصولی و درست مطابق با نقشه و پلان اولیه انجام شود. هر گونه اشتباه در زمینه خاک برداری و گودبرداری و خالی کردن زیر ساختمان های کناری، ریسک ریزش این سازه ها را در پی خواهد داشت. به علاوه همان طور که گفتیم، گود نباید مدت زمان زیادی باز بماند و لازم است که در زمان استاندارد، پر شده و ایمن سازی صورت بگیرد. اگر شما هم نظر یا سوالی در این زمینه دارید، در بخش نظرات اعلام بفرمایید.
در صورت هرگونه مشکل با شماره 09307490566 تماس بگیرید